Tuesday, January 10, 2012

bubur ayam, bubur ayam mcMOT

chef: anim
pembantu chef: cimot
mood: merealisasikan selera Sam yang demam
tetamu: Sam(VIP), Bas, Hasanah, Kakak senior bilik Hanim(lupa tanya nama)
achievement: success buktinya Sam makan tanpa mampu berkata apa-apa and rasa tak larat nak bangun


ni paling penting!

bahan-bahan asas.

dah macam asah mata pensel kayu plak. hahaha

on the way.

tadaaaaaaaaaaa. dah siap!!

seronok sangat makan-makan bersama-sama sambil mengumpat borak-borak. saja laaa nak release stress exam. lagi best pekena skali teh strawberry. memang ummmmmph. dan dapat plak sponsor dessert ferraro rocher. memang lengkap dinner lewat malam gini. haishhhhh. pastu lena dek kekenyangan. papepon, Alhamdulillah syukur ya Allah.




p/s: apasal nak melantak je rasanya lately?
selera gajah ke hape?
gajah pon tak makan nasi.



18 comments:

khairul said...

mmm..yummyyyyy

bujal X said...

kemain besar potong ayam~~puas ratah tu~he~~

aiEz said...

aie demam ni ha,tak ada pun buatkan?majok ler..==

si robot comel said...

dah boleh kahwin ni,hewhew

Gen2Merah said...

comottt.. dah lama saya tak makan bubur.. teringin lak nak cuba resepi ni.. nanti suru mami ikut resepi comot ni ya.. hee

Abang Jonni said...

huhuhuhu... wah wah wah... dah kenyang tido terus... mangkuk x basuh la tu...

hguhuhuhuhu

intan_blur said...

salam beb...i follow.. ;)

wahh hsedapnye bubur tuh..mcm ala2 mcD gitu kan..intan klu mls masak tu jek..settle ;)

diana said...

meh resepi..:p

gedek! said...

bubur yg paling tak sedap ialah bubur hospital...

hehehe...

header tu cool lah

cimöt said...

@khairul
makan sokmo je aku ni..pastu ko pon yummmmyy sokmo jugak laa..

cimöt said...

@bujal X
yes! memang itu laaa pon tujuannya..ayam tu untuk diratah...

cimöt said...

@aiEz
alorrrr..gua buat tuk pompuan je laaaa..hihihi

cimöt said...

@si robot comel
yes!hahaha

cimöt said...

@Gen2Merah
sila2..takut mengidam plak nanti..

cimöt said...

@Abang Jonni
haishhhhh..dah licin haruslah basuh..nanti tak pasal2 kantoi and kena saman atas sebab memasak..

cimöt said...

@intan_blur
haaaa..tp yg ni lg sedap dr mcd..

cimöt said...

@diana
alahaiiii.google je..

cimöt said...

@gedek!
cool as me kan uncle??hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...