Tuesday, April 12, 2011

CONTENG2 NOW IN MY HAND


special conteng from me to u contengconteng. hihihihihi



ni la diaaaaaaaaaaa. buku conteng2 edisi kedua. memang terbaek dari ladang. buku yang penuh sentimental value. buku yang menyentuh jiwa. buat orang akan appreciate life sesangat. setiap peringkat zaman kasi memori yang takkan dapat dilupakan. zaman kanak-kanak. zaman sekolah rendah. zaman duduk hostel. zaman belajar. semua tu la yang jadi asam garam dalam kehidupan. dan semua tu jugak la yang digarap bro conteng2 ni dalam one compact little paper disket.


siap ada komik kecik kucing the cat, sticky notes yg kiut. sila jeles sape yang tak ada tu. hahaha.



sayang nak guna. nak letak dalam frame je la camni.



my Cikaboo tension je tengok kucing the cat~~
cikaboo: i already happy la cimot!! tak perlu steps daripada kucing the cat ni. grrrrrr.
aku: eleh ko jeles kan cikaboo..



now, i got two conteng2. nak kumpul semua edisi pasni.
bro fadhli hamdan, next project conteng2 jangan lupe roger2 mae. hihihihi.


Boleh la klik sini kalo nak tengok conteng2 edisi pertama dulu.
dan boleh jugak klik sini kalo nak tengok contengan versi aku yang huduh tu.



p/s: percayalah contengan adalah seni sebenar.




17 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis minat conteng-conteng jugaaa
(:
nak memilikinya.

Nabiel said...

wahhh~
nice la..rajin yea nk conteng2!hehehe

*cimOt* said...

@Anisa Hang Tuah
apa lagi! cepat pi la order..

naz said...

menarik untuk di buat hadiah ni.

*cimOt* said...

@Nabiel
hehehe..conteng itu cool..

*cimOt* said...

@naz
da buat pon..suke giler org tuuu..

oranglidi said...

uih. lawa lukisan die.

Naddia said...

setiap mase conteng^^

*cimOt* said...

@oranglidi
hebat kan bro fadhli..mmg semart dye lukih..

*cimOt* said...

@Naddia
hahahaha..conteng all the time..

Khuzrin Kamarudin said...

chun gila la dia lukis...

The Sharkox said...

conteng2 terbaik

*cimOt* said...

@Khuzrin Kamarudin
betol2..bro conteng2 terbaek laaa..

*cimOt* said...

@The Sharkox
yeahhhh..kau pon hebat ok!!

adrinaqamarina said...

seronoknyaa!

suka tengok tapi tak reti nak conteng3. tangan kayu~

kalau kat egypt ade, nak juga!

adrinaqamarina said...

setakat conteng3 main3 tu jadik la jugek. nak lukih3 tu kayu le jawabnye

*terpublish tadi*

*cimOt* said...

@adrinaqamarina
betoi2,,aku mmg xreti la kalo dok lukih2 cantik2 lagu bro fadhli ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...