Friday, April 1, 2011

giveaway ezan yang ke 2


ohlalalala. dah lama rasanya x joinkan diri dengan benda2 gini. tetibe je tadi nampak akak ezan ni anjurkan giveaway yang KE-2 daaaa. yang pertama pon aku tak perasan. alahaiiii. ai busy la sekarang. tapi kena menyempatkan melarikan jari jemari ni seketika. hehehehe. tak susah pon kalo nak join GA kak ezan ni. jom laaaaa. boleh dapat header cun nanti.

kenapa korang follow blog ezan nie?
ni la soalan yang diajukan. emmmmmmmmmmm. kenapa ye? ok! aku panggil akak ni akak photoshop. amboiiiiii. suka hati aku je kan. tapi akak ni mmg hebat bab2 edit mengedit. apa dia buat semua cantik. bukan nak mengampu tapi hakikatnya begitu. betul tak kak ezan? :p aku follow blog kak ezan ni sebab musabab yang utama sekali ialah dia seorang penggemar, pencinta, pengasih kucing sama macam aku. kucing dia comel bangat deh. aku suka sangat baca entry dia yang dok cerita pasal si Dania. macam-macam lah ragam si Dania tu. nakal sangat oh! geram sangat! sebab yang terakhir pula(macam banyak je kan. tetibe dah yang terakhir)...aku follow belog akak ezan ni juga sebab suka tengok hasil kerja dia. semua chantek2 belaka dan semua orang suka. header blog yang femes2 pon akak ezan ni yang buat ye. macam Fatin Liyana dan Yuyu Zulaikha and so on. so, mana lah tahu, dengan mengjoinkan diri dengan GA ni saya berpeluang dapat header chantek2 macam mereka. fuhhhh kanan fuhhh kiri fuhhhh depan fuhhhh belakang! mintak2 la dapat. hahahaha.

so, thats all for today. thank you.

p/s: kak ezan kem salam sama sayang saya si Dania.
hahahaha


2 comments:

Cikin said...

eh , awak menang laa ! tahniah tau (:

*cimOt* said...

@Cikin
ha'ah laaa..xsangke last minit join tu..thanx syg..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...