Sunday, April 3, 2011

HABIS SEMUA AKU NAK CONTENG

aku tak reti lukih guna benatang apa ntah tuk lukih orang kepala bola macam hamzah. or katun kiut2 cam yuyu zulaikha. ntah pakai ape pon aku tak tahu. tu laaa. orang dok edit pakai photoshop laaa. lukih pakai paint laaa. pakai itu pakai ini. semua hok canggih2 belako laaa. tapi aku ni dok gune gaye kuno ni jugak. traditional way la katakan. using pencil or pen and my bare hand. pastu sticky note macam2 saiz. itu je yang aku reti dan sherashi buat masa ini. hahaha.

then sebab tu jugak aku suka conteng-conteng.!

korang dah bace?
ok! pi terjah sekarang.


tangan aku memang gatal je.

aku pantang kalo tengok kulit buku aku kosong. no no no. must be filled.


sticky notes bersepah.


bersepah kat sini plak.


sape soh fotostat sebelah je. kan aku dah conteng.



pastu ada member aku cakap:
"ko nanti kawen jimat bajet. design sendiri je la. aku pon nak khidmat ko jugak. hahaha"

asbestos! korang nak aku design kena upah la beb. cessssss.


p/s: ok nak sambung study balik.

21 comments:

geeds said...

haha. comel. hidden talent eh? hehe.

kata kila said...

wah wah wahhh.lukis gmbr aku weh

kata kila said...

wah wah wahhh.lukis gmbr aku weh

hiro said...

cantik gak lukisannye..keh2

areniem_best said...

asal x letak garfild yg aku lukihs.

Khuzrin Kamarudin said...

pandai melukis ye?

darkbatman said...

hahha..untunglaa pandai.aie ne keras jek jari..kehkehkeh

Cik Jari said...

alololololo...cun ah ko lukih....lh jadi kartunis ujang nih

green said...

lukis stokin

cimOt said...

@geeds
hehehe..

cimOt said...

@kata kila
aku lukih lubang hidung mu je...hahaha

cimOt said...

@hiro
kau perli ke hape ha?..

cimOt said...

@areniem_best
page bpe ha??aku pon xingat kat mne..hihihi

cimOt said...

@Khuzrin Kamarudin
sketches je..tangan xkretip ni mne reti..hihi

cimOt said...

@darkbatman
mesti la jari ko keras sebab ade tulang..hihihi

cimOt said...

@Cik Jari
aku tak cun ke weyhh...??LOL..

cimOt said...

@green
aku da try..tp xboley laaa..stokin ni special kes laaa..

Henry Zackery said...

berbakat, cantik lukisan.. boleh submit kartun kat komik :)

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

*cimOt* said...

@Henry Zackery
xlayak la weyhhh nak anta kat komik kalo stakat conteng bodoh2 camtu..hihii..just 4myself..

alexa yussida said...

wahhh talented ghupenye cimot nih:) cantik sgtla dear..

*cimOt* said...

@alexa yussida
nope laaa..just sketch bodo2 je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...