Sunday, June 10, 2012

cukup-cukup sudah, biar sampai di sini saja...

assalamualaikum dan salam sayang


ya. masa sepertinya tidak kenal siapa. berlalu tanpa tahu. tu laaaa. pejam celik pejam celik, berakhir lagi satu semester. sekejap saja kan. mudah-mudahan semestar baru kelak menyusul dengan result yang baik. hmmmmm. "4 tahun kat UIA???" semedang saja aku merungut. mak and abah pon tak habes-habes tanya perkara yang sama. itu laa dulu aku katakan 4 tahun itu sangat lama. sekarang almost 2 tahun pengajian aku di UIA ni kian selesai tanpa disedari. just wait another 2 years. tak sangka plak. tak lama dah nak habis. pastu grad, pastu kerja dan kahwin beranak-pinak. sekejap saja kan?

pada masa yang sama, kawan juga ada yang datang dan ada yang pergi sepanjang semester-semester lalu. dan begitu juga liku-liku, onak dan duri yang yang dilalui. setiap satu ada kisah dan pengajarannya yang mengajar aku untuk lebih matang.


dan tidak lupa juga. alhamdulillah rezeki aku sem ni macam-macam dapat. terima kasih tak terhingga kepada mereka yang senantiasa sayang akan daku.

1. thanks Kak Long. ni semua gara-gara dompet merah aku yang koyak rabak tu. huhuhu.
my new purse! tak dapat yang merah. huhuhu. btw, alhamdulillah.
2. thanks kawan. walau baru je berkawan, tapi dah macam 10 tahun berkawan. i do really love it.
a gift from friend of mine. comel kan? pandai dia pilih macam muka aku. comel.
3. thanks abah and anjang for realizing my wish to have a motor! seronok sangat. ye i'll work hard for everything. semoga Allah sentiasa melimpahkan rezeki ke atas kalian.
kawan pink panther. hehehe.


i'll miss my window!! the best shot of view here.


sampai di sini saja. berjumpa lagi pada semester yang akan datang. dan tak sabar nak masuk semester yang akan datang sebab nak cepat habiskan my study. hehehe.







pssssssssssttt..
lastly, dapat jugak jumpa KILA after entah bape tahun entah. namanya duk Perak sama-sama. tapi tak pernah berkesempatan nak jumpa. so, memang nice pi kenduri dia ngan Hamzah Ian, Li and Hanim.



p/s:  sedih tak dapat cuti.
ade kerja.



8 comments:

Anonymous said...

cimot!! mane mmber ko dapt keychain tu? semart ah utk koleksi ak -putdut-

Iffah Afeefah said...

keychain itu comel

jeleshhh

Hafizin Jamil said...

cimot.nak nfon sony tu..kah3

jules said...

helmet pink..i like!!!

cimöt said...

@putdut
kat CM katenya..

cimöt said...

@Iffah Afeefah
jangan laaa jeles awokk..

cimöt said...

@Hafizin Jamil
amek laaaaa.. amek je..

cimöt said...

@jules
hahahaha.. comel kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...