Monday, April 23, 2012

fitrah seorang wanita..acewahhhhh


assalamualaikum dan salam sayang


tetibe laaaa kan nak up entry ala-ala aura keibuan. hahaha. itulah yang dimaksudkan dengan fitrah seorang wanita. lumrah atau sifat semulajadi nya seorang insan yang bergelar wanita pastinya akan melalui saat-saat bergelar sebagai seorang ibu, mak atau sama maksud dengannya. oleh itu, saya assume laaa semua wanita pasti ada sifat suka, kasih dan sayangnya akan kanak-kanak.(dah macam pidato peringkat sekolah gayanya. hahaha). tapi tidak dinafikan ada juga wanita yang tidak berapa menggemari melayan keletah kanak-kanak. remeh, serabut dan rimas katanya. entah laaaa. macam mana agaknya sekiranya dia dianugerahkan cahaya mata. semoga dia sudah berubah bila tiba masanya kelak.

and seriously! i do LOVE KIDS!!










haaaaaaaaaaa. tu dia! ade tak gaya ala-ala mak mak? heheheh.
and actually budak techik tu bukan anak buah gua ke hape. tapi anak fellow gua. namanya Anis.


p/s: ade orang cakap gua macam ala-ala mama.
hehehe.


3 comments:

aiEz said...

dah boleh kawen dah ni,hee...aie pun suka gop bdk2 ni...comel jer,rugi betul sape yg tak suka kanak2 ni...memang tersangat rugi...

khairul said...

ni kira praktikal ni hehe

Hanie Dew said...

Nampk ala ala kakak adalah.xckup gaya keibuan lagi.tp kalau ibu ke kakak an orait la jugak kan.kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...