Saturday, April 7, 2012

budak demam mengidam macam-macam


assalamualaikum dan salam sayang.

demam! sekali lagi aku demam! i admit that He loves me. sakit itu satu penghapus dosa-dosa kecil. alhamdulillah. bukan nak cakap apa. tapi bila demam mula laaa hati ni cepat saja nak sensitif. apa-apa saja nak nangis. huuuuuuu. pastu tetiba plak tekak ni nak mengidam makan macam-macam, minum air sedap-sedap.

  • nasi beriani
  • KFC especially kulit ayam yang rangup kriuk kriuk tu
  • scramble egg ngan sos cili + nasi panas
  • cendol
  • pulut kukus sambal ikan bilis
  • kek coklat
  • cheese tart
  • dan macam-macam lagi. tak lalu nak list kan.
amboi. banyak laaa ngada-ngada tekak aku ni kan. tapi serius teringin. tapi nak buat macam mana kalau tak balik kan. duduk laaaa aku sorang-sorang kat bilik ni haaa. roommates semua balik rumah sebab dah setel exam. esok masih ade exam. makanya aku MESTI STUDY! ok ciaoooo. mau sambung STUDY!




p/s: aku rasa aku ni demam rindu nak balik rumah.


4 comments:

aiEz said...

moga sukses ye cimot...jaga kesihatan tu...^^,

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Shawn Razaleigh said...

nak demam jugak la cenggini. awrrrrrr

vendettatraveller said...

ngidam sedap2 pulak tuw . tehee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...