Saturday, April 21, 2012

cerita bangang abang gua #3





assalamualaikum dan salam sayang

serius wa cakap wa rindu u olls. arghhhhh takyah laaaaa. wa je yang terlebih. u olls tak ingat pon. ceyttttt. anyway, lama plak rasanya tak coret kat ruangan cerita bangang abang gua.ni. tetibe just teringat satu part yang agak wa rasa tahap bangang jugak laaa.

suatu ketika dulu,

situasi: wa pulang ke desa terchenta bertemu ayah dan bonda.
setting tempat: depan pintu sebaik sahaja turun dari kereta kak long wa.

gua: assalamualaikum.
mak n semua: waalaikumussalam. tak cakap pon nak balik.

ni memang part paling wa suka.

gua: SURPRISE!! hahaha.
mak: ye laaaa tu. nasib baik kami ade kat rumah. kalo kami pergi melancong ke mana-mana? hah? caner? tak melopong samapai orang takde kat rumah?
gua ngan kak long: hehehe.(macam kerang busuk) balik KL mula laaa.
mak: korang la plak kena surprise! padan muka.

tetibe,

abang: eh comot, kakak ko cimot dah balik!
gua: cehhhhhh. perlukah?



masalahnya..... gua kakak si comot?? comot ni kucing gua.



p/s: memang sengal laaa.


4 comments:

ABU said...

comot dgn cimot adik beradik err.. hahaha cucing..

OM Kris said...

hhahaha lucu mas kucingnya salam kenal :)

Hanie Dew said...

Biasa nama adik beradik ni ala ala kan...hehehehehe

Hanie Dew said...

Oh lupa lupa comot kakak dia cimot. Ni adik comot ni nama comel..
<<<< ni la ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...