Sunday, May 22, 2011

DAH LAMA TAK JUMPA JACK SPARROW AFTER BREAK UP DULU


ini cerita semalam. kalo cerita=nasi alamat memang sudah basi la jawabnya. tapi ia bukan nasi maka, ia belum basi lagi ye. semalam dengan gigih beratur nak marathon tengok movie kat mid valley ngan kak long aku. perghhhhhhhhh. sesampainya di lokasi, ya ampun ramainya umat manusia yang dah beratur panjang. semua pasang niat macam kitorang kottt. mengikut plan nak tengok Fast Furious 5, Nur Kasih The Movie dan Pirates of The Caribbean on Stranger Tides kerana tidak sanggup dengan orang yang terlampau ramai tiket semua sold out. kalo nak pukul 6 punya. oh we have to wait another 6 hours? oh, NO! just forget it. may be some other time. or may be tunggu yang download saje la. hehehe.

so, aktiviti semalam hanya meronggeng tak cukup escalator nak turun naik. hahaha. and tak lupa jugak jumpa marka lama; Jack Sparrow sambil pusing-pusing naek kapal lanun dia tu. acewahhhh.


Jack Sparrow celup. sumpah tak hensem langsung. grrrrrrrrrrrrr.


yeahhhhh. my bf's ship Black Pearl or Flying Dutchman? either one. LOL.


tu dia view dari my private helicopter. ahakkzz. menyampah^^



tak tahu sampai bila dorang akan letak tugu kapal lanun tu. so, sesapa yang nak berfeeling ala-ala lanun boleh la pergi Mid Valley sementara stok masih ada.

p/s: sapa yang dah tengok?
ce komen ce komen.


8 comments:

Julie Suhana said...

so, next round la kite marathon nak??

norfaridahanum said...

gila havoc midV jadik camnih weyy

naz said...

fuhhhhhhhhhhhhhhhhh! gila babun cun siot

*cimOt* said...

@Julie Suhana
iyolahhhhh tu!!hahahaha

*cimOt* said...

@norfaridahanum
memang havoc tak terkata laaaa weyhhh..

*cimOt* said...

@naz
ape yg cun nyer naz??babun??hahahaha

darkbatman said...

aie dh g ritu.kehkehkeh..cte ne mmg terbaikk.

*cimOt* said...

@darkbatman
ahhhhhh..sye jelesss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...