Wednesday, May 25, 2011

I DON'T KNOW WHO'S GREEN??



anyone who knows this video? aku tak tahu siapakah atau band apakah ini sebenarnya. tapi pertama kali mendengarnya aku terus jatuh cinta. tak tahu mengapa. acewahhhhhhh. ok actually aku tengok video ni kat belog encik GREEN along time ago. aku pon tak ingat bila. after dengar terus aku download dan named it as "same shit different day" sebab ko punye pasal la green. a misterious blogger for me. pelik. tapi ape yang dia dok merepek tu adalah rasional sebenarnya kalo difikirkan balik. dan lagi satu sebab kenapa aku sibuk cakap pasal video ni adalah kerana aku rindu dia sebenarnya. dah lama sangat menyepi. aku pon tak tahu kenapa. apa yang telah terjadi? apa yang menimpa kerana sekian lama menyepi tanpa berita. arghhhhhhh. GREEN !!! mane citer shit ko tu? kau dah tak nak bercerita lagi ke? alahaiiiiii. Deena pon dah besar dan dah bersekolah pon. hahahaha. aku tak boleh lupa yang ko minat sangat ngan Deena.



green, ko nak tau tak? hari tu lepas tengok movie ni, aku boleh plak rasa nak ajak ko buat team macam dalam citer green hornet tu. semua gara-gara nama GREEN hornet. what the force la angan-angan aku kan.


p/s: pak tam lori sombong oh!!
menci~~


4 comments:

Qamarul said...

start dgr bunyi guitar.. uihh tone lain mcm ni, bukan band omputeh... huhu tgk2 betul laa jepun..

*cimOt* said...

tu laaaa pasai nya..

Mohd Nor Quiyyum said...

xtw dowh.. bunyi sempoi.. ko x try wiki?

*cimOt* said...

@Mohd Nor Quiyyum
ntah..cne nak wiki kalo satu details pon tarak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...