Friday, May 27, 2011

EMMA WATSON vs KRISTEN STEWART



after my paparazzi send this photo, aku dah pikir semasak-masaknya mengenai lamaran si vampire tu minggu lepas. i'd decided not to accept him; EDWARD CULLEN!!

HAHAHAHAHA. giler arrrr Kristen Stewart tak ada feeling langsung. muke stone sokmo 24/7. inilah akibat bercinta dengan vampire ye kawan-kawan. aku takmo jadi camni. nasib baek aku tersedar awal.

the moral of the story, i want all of you to say cheese!!
errrrrrrr.
HAPPY whenever you are not HAPPY.
motivate yourself to say yes!
bila hati kata ya, semua boleh jadi. percayalah.


p/s: macam citer YESMAN.


9 comments:

Julie Suhana said...

ahaha...cite yesman tu ngarut je..
tah pape tah..

but i really adore emma watson!
baru je lps layan HP Part 1 tadi..:)

*cimOt* said...

@Julie Suhana
xberjaya lagi nak tengok HP part 1 tu..hihihi

unieMARKS :) said...

yeh man !
hahahaaa , akibat bercintun dgn vampire yaa ? alamak cmana nih , sya dok hangat bercintan ngan vampire gk nih , tapi lagi ensem dr erdward cullen la , lalallalaa

geeds said...

emma watson win! woot woot~!

:)

*cimOt* said...

@unieMARKS :)
hahaha..sape2 vampire yg lg encem dr edward tu..lalala

*cimOt* said...

@geeds
woahhhhh..org kuat emma ni..woot woot..

cu734ngel said...

hahahahahahahaha emma watson itu cantik..sy suka..:)

*cimOt* said...

@cu734ngel
emma watson tu kembor saye..kah kah kah

-gedek! said...

orang pernah samakan uncle dengan kristen stewart...

sedih tahu...


tengok ni...

http://9gag.com/gag/1478500

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...