Thursday, October 14, 2010

THIS IS NOT BOB THE BUILDER! BUT THE REAL HOME BUILDER!


yeahhh.inilah saat yang dinanti-nantikan.cuaca panas camni memang sedap kalo pekena ABC.tapi ABC bukan sebarang ABC cam kat kedai Mastan Gani tu ok.ABC yang aku maksudkan ialah AIZ BATU CAMPUR.ulang sekali lagi AIZZZZZZZ BATU CAMPUR.rase terharu bile log in dapat invitation contest dari incik AIZ.thanx many2 la.


sebelum tu nak tanya dolu la.korang kenal ke incik AIZ ni?haaaaaaa.aku bukan nak kipas incik
AIZ ni, tapi nak habaq mai kat angpa suma la apa yang aku rase setelah merasai setiap bibit-
bibit perasaan blog incik AIZ dan membuatkan aku benar-benar terasa.apa yang aku terasa?
arghhhhhh.macam mana aku tak terasa sebab dia ni semart sangat.budak AIZ ni aku
kategorikan dia macam MPH stands for multipurpose hall pon ade.everything he can do and all those things
are marvelous and makes my jaw drop down for the first time i'd read his blog.the parts i love the most about his blog are pictures and comics.serius!! aku berasa kamu,kamu dan kamu yang di sini di situ dan di sana pakat ramai2 pi terjah belog dia.

owraitttt.kali ni project incik AIZ berkisar pembikinan sebuah rumah oleh incik AIZ and his siblings; Dean, Musa, Isa, Nordin, Tajrid dan Hafidz.so, lets break the ice first.here are the home sweet home builders:


Tajrid ni aku rasa paling otai.gaya gangster.cool okeyh!! i like!!


Hafidz ni plak tak padan kecik pon boleh join.hebat woooo.

they have to complete it in 30 days only.TIGA PULUH HARI???boleh ke siap?haaaaaaaaa.tang tu kita wait and see what will happen.but nothing is impossible right!!


sepanjang pembinaan rumah tu, incik AIZ ni telah mebuat satu rentetan video dokumentari yang merakamkan aksi-aksi, praktikal amali skills etc.kira macam ala-ala behind the scene laaa.fyi, 4 episod sudah berada di panggung hasil terbitan FCU PRODUCTION.video nyer memang gempak.ape yang aku kagum sesangat cara suntingan setiap video tu.chantek and semart.then, semua watak dalam ni adalah mat salleh ye.tak percaya ke?pi la ushar dolu.here are a few screenshots from his creative documentary.


inilah tapak rumah yang bakal mereka dirikan sebuah rumah by themselves.


memang otai la Tajrid ni.see!!


safety first!hahaha.


hebat tak hebat.ingat cowboy tahu tunggang kuda je ke??nihaaaa cowboy boleh bikin rumah gitu.

berminat untuk menonton klik sini.

pasni, sesaper yang berminat mengikat kontrak dengan mereka, sila hubungi incik AIZ as soon as possible okeyh.takut sudah full.huhuhuhu.

p/s: good luck AIZ and the geng.
dah siap jangan lupa buat house warming.


6 comments:

AiZ said...

hoho... cimot oh cimot... awesome lah gaya penulisan tanpa pensel nih... ^__^ heee.. gud luck ye ^__^

Nabiel said...

hehehe~
bdk nie mmg kreatif gilokk bai~
dh cm dokumentari aku tgk vc2 dia~
smart gmbo,rse cm tgk cite kt astro!
hehehe..
klu cimot nk tau,banner biel tuh dia yg bt~=)

*cimOt* said...

aiz: aiz oo aiz..awesome ag gaye aiz..

*cimOt* said...

nabiel: ha'ah i know he did ur banner..he's so kretip an..

.s.o.f.i.a. said...

akupun suka aiz!!!!!!!!

*cimOt* said...

sofia: kne share la nihhh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...