Tuesday, October 5, 2010

TAK JUGAK SEDAR

setiap kali tahun baru tak kire Awal Muharram or Happy New Year mesti bersemangat dengan azam baru.
setiap kali masuk semester baru bersemangat dengan azam baru nak kasi CGPA up sket.
setiap kali tibanya bulan ramadhan bersemangat nak berlumba-lumba mengejar pahala.
setiap kali buat salah beria-ia mintak maap menangis bagai Empangan Temenggor pecah.
setiap kali nak exam baru gelabah nak ulang kaji last minit.
setiap kali tak dapat jawab paper baru nak nyesal tak sudah kenapa tak bace itu ini.
setiap kali sakit baru nak ingat dan sebut "Ya Allah".
setiap kali besusah baru nak ingat kenapa aku tak ingat dari dulu?

segala setiap kali lah aku rasa.kejap jer insaf dan do the same thing again and again.

betol sangat la si Raihan nyanyi:
"ingat 5 perkara sebelum 5 perkara"

p/s: tolong ingatkan aku..
ape lagi ea??

8 comments:

cu734ngel said...

salam..nak tanya..caner nak set font untuk tarikh and title post?tanx..:)

NAJ HEBAT said...

un sikit CGPA ye...


haha



ala... kalau tak naik pon tkpe.






cimooootttttttt...

i lap u..

xuk said...

relax2 yer
santai je hehehe

cu734ngel said...

tu kan cam you nye font title and tarikh tu..i nak wat camtuh jugak...comeyl jeee..ehehehe do share...:)

mot said...

btol2..sokong..

nak terberak baru nak carik jamban..

ok tak?

*cimOt* said...

NAJ HEBAT: oittt..pe maen lap2 ni..hahaha

*cimOt* said...

xuk: yeahhhh..cool jer an..

*cimOt* said...

mot: betol takut tak tahan dah nak tersembur woooo...haruuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...