Wednesday, October 3, 2012

shopping buku


assalamualaikum dan salam sayang.


tau tak entry ni dah dekat sebualan gua peram dalam draft je. abes je gua upload gambar, taktau nak tulih pe barangnya. entahnya asyik ketandusan words. gua bebel panjang sikit, terus tekan backspace pastu. sekali  tu boleh blah lagi. tapi dekat nak seploh kali jugak gua merapu pastu delete. haishhhh. pekejadahnya? gua pon stress ngan diri sendiri.

ah sudah laaa. gua just kangen bangat nak shopping buku. lama giler rasanya tak bershopping buku. tu yang awal semester ritu, LEJEN PRESS mai. memang gua tak lepaskan peluang laaaa. memang gua dah lama aim buku nami cob nobbler ni. selalunya baca blog dia je. tepat plak dia baru je publish buku terbaru tajuk Lelaki Eksistensial. dah alang-alang tu gua rembat laaa Awek Chuck Taylor sekali. 

buku tu pasai pa ek? haaaa ni nak review laaa sikit. in general, ya for both of the writings, i love its damn much!  sangat berbeza dengan novel-novel yang gua dah banyak baca. umpama kau lihat dunia dari sudut 360 darjah yang berbeza ngan tempat kau berdiri sekarang ni. bukan nak bodek nami ka apa. tapi serius gua cakap this is reality. nami garap dengap telus lagi tulus. gua suka! apa taknya? dunia yang kita nampak hari ni sebenarnya banyak yang penuh kepura-puraan semata. tapi nami just write it out loud in words. memang boleh sentap jugak laaaa. gua bace prakata pon dah kagum. ahhh sudah. tak guna cakap banyak. ada baiknya korang rembat laa satu. feel it by yourself.


boleh laaa kotttt terjah ke blog beliau @ Teh Tarik Gelas Besar. layan saja.



ok, happy reading!


p/s: eh, kalo korang tak suka takpa laaa.
gua tak paksa.



4 comments:

Iffah Afeefah said...

slalu sngt da tgk org beli

belum try nk bace lg

PinkUmmi said...

singgah sini n follow

khairul said...

abg ni jenis malas baca buku

MamaErra said...

nak pinjam leh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...