Friday, October 19, 2012

rombongan Datin Azyan

assalamualaikum dan salam sayang.


hamboihhhhh datin azyan! kelasssss kau buat rombongan! hahaha.



eh malas laaa gua nak membebel berjela-jela. tak perlu kot. tunggu gua jadi mak nanti entah bilenya baru gua akan membebel sampai uoll nye telinga bernanah. puiiiiihh. just let me story through the pictures okeh?
  sebelum tu peringatan sikit, sebab entry ni ade aura yang berbaur ala-ala mak datin sikit. hakkkktuihhhhhh.
emangnya kak Fatin dah macam ikut tema tuan rumah plak kan. hahaha

tu dia datin and datin wanna be. kah kah kah.
pengantin yang comel!
sweetnya kami!
kena tiga kali snap sebab tukar cameraman. hahahah. sape yang tak tukar?

kenyang sudah. pulang lah.
promosi uih raya haji yang tak lama lagi.
kereta belakang tu sebenarnya jadi objek utama. haha.
sempat jumpa trak askar nak pindah rumah. pastu haruslah take one shot! hahaha.


meriah sungguh kan Datin Azyan ni?
meriah? asal cam hape je pilihan word aku ni? emmmmm. rasenya happening is better aite! yeahhh really happening kerana adanya daku! hahahaha

haaaaa. gua pergi rombongan datin tuuu. korang hado? nan hado kan? haaaa




p/s: pasni kenduri abang najib plak!
tunggu ye abang najib!
rombongan datin mai nanti.


5 comments:

Yousof said...

"Datin melangkah dengan penuh keyakinan sambil menjeling orang sebelah" <-- caption gambar pertama.




Seronok pergi kenduri kawin kawan kan. Semoga diaorang bahagia hingga ke syurga, aamiin.. Cuaca mendung je, tu mungkin tanda kenduri tu dapat rahmat Dia. ;)

pazil said...

"yo yo..this is my fella yo..boleh pandang-pandang.jangan pegang-pegang" <-- caption pic terakhir.

CekbOlat-bOlat said...

pngantin lelaki mcm saleh yaacob weh . hewhew

SaddLone said...

balik kenduri kawen terus snap ngn trak askar..haha bertuah badan !

Yousof said...

Heheh cayalah Pazil untuk caption tu! ;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...