Thursday, April 4, 2013

KEEP CALM and SURVIVE ENGINEERING


assalamualaikum dan salam sayang.


ade barang baek punye! ecehhhhh. profession for today is promoter. 

yang jauh mari rapat, yang rapat mari dekat! mari! mari! mari! ade beg tote special for ENGINEERING STUDENT! eh yang bukan engineering pon boleh. tak salah kan. takde kat tempat lain sebab gua je yang jual laaa ni. jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, nanti diambil orang. 

Caranya:
boleh laaa direct order dekat komen boleh, dekat Cimot punye blog Page pon boleh, atau pon emelkan saja ke cimotcute13@yahoo.com

sebelum terlupa details beg ni as follows:
saiz A4, design as in picture, price RM15 including postage.



Gua dah ade beg ni, anda bila lagi? ecehhhhhhh






p/s: jom! tunggu ape lagi!

4 comments:

faraherda.razalan said...

Eh...header tu, cool gile ok! Budak tecik tu, sape tu? Peh!! Rock wa ckp luuu! Heheheheheh!

Hafizin Jamil said...

kalau tak ada word engineering tu aku dah order dah.haha

Faarihin Talip said...

ko jual beg pulak dah?

macam nak je.. kaler lain tak de ke?

hoho..

tapi kalo ko blanje.. ok gak kan.. >_<

cimöt said...

@Faarihin Talip
takde kaler lain laa paen..hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...