Tuesday, April 2, 2013

School Holiday Attack

assalamulaikum dan salam sayang.


seminggu cuti. memang gamat rumah kali ni. mak dan abah tak menang mulut nak membebelkan gua, adek dan anak-anak buah-buahan gua. tepat plak mid semester break gua sama dengan cuti sekolah. ape lagi, kitorang anak-beranak macam orang giler bising. almaklum saje laaaa budak-budak ni memang ade je laaa nak buat kite orang yang lebih dewasa nak pot pet pot pet tak henti-henti. boleh laaa kalo nak lawan machine gun. too much to be told. next time i'll merepek-ing panjang-panjang. laaa ni gua stress sangat-sangat sebab naik je habis cuti, exam berlambak, assignment berlambak, quiz berlambak dan macam-macam lagi perkara remeh-temeh nak kena setel. huuuuuuu. dah nasib badan macam ni.




ohhhh miss my giler-giler lagi mereng team! hahahaha.





p/s: returning back to tons of papers!

5 comments:

ghost writer said...

lawa senyuman... :)

Remy hazza said...

happy sakan depa no....... meriah.....

Kancil 8349 said...

meriahnya...terkejut tengok dengan gelagat di dalam gambar nie...

oyye_gibbous91 said...

mesti cimot orgyer penyayang,,,
smoga bhagia selalu,,
suka sgt ngn entry blog cimot,,,
gmbira kesini,,

oyye_gibbous91 said...

surat buat cimot,,,
http://hairrysadali.blogspot.com/2013/04/singgah-singgah-blog4.html

terima kasih cimot!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...