Thursday, August 23, 2012

DAMN IT!


assalamualaikum dan salam sayang.


hidup ini tak selalunya indah,
dan langit pon tak selalu cerah.

biar kau setia macam mana sekali pon,
akhirnya kau kena tinggal jugak kan.

tapi mane ade life yang ko nak manis je,
mesti laaa ade pahit masam masin juge.

pastu kena laa amek risiko dulu,
baru laaa tahu how cool is you.

eh, jadah gua merepek tatkala semua orang bersuka ria di hari raya? boleh pulak gua nak bermadah pujangga dengan falsampah-falsampah sememangnya takyah laaa korang nak ambil kisah. sebab ni hanya kisah resah. haishhhhhh pasrah gua dengan segala yang mendatang. tapi pasrah bagaimana sekali pon, gua sebenarnya sedang berada dalam situasi amarah, meluat dan menyampah! 

dikala semua orang lihat gua dalam senyum tawa, siapa yang menduga batin dan jiwa tersiksa? siapa yang sangka? tiada siapa yang sangka. cisssss gua memang frustrated laaaa ngan laki ni! sungguh gua frust! gua jujur macam mana sekali pon, laki tu tak pernah nak trust. so, takyah laaaaa. sebab trust tu one of the pillar in a relationship. no trust, usah mimpi laa der sebab mak gua tengok how your trust to her daughter. FAIL!

mak gua; ahhhhh biarlah dia! dia lelaki paling rugi sebab taktau menghargai anak mak ni!



IT'S OVER!




p/s: tapi gua percaya jodoh Allah tu!


2 comments:

eszyamin said...

cimot tolong ckp kt mak awak:

makcik makcik, leh x sy nk kenal dgn anak makcik? kim salam kt anak makcik yer.. :p

syafiqakarim said...

seksi juga hang ni
aummmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...