Friday, August 17, 2012

nah ! ku utuskan kad raya untuk kalian


assalamualaikum dan salam sayang.

yeaaaaaaaahhh. specially dedicated untuk korang semua. hihihihi. tak mampu laaaa nak beli kad, tulih-tulih ucapan, tulih alamat, pastu pi beratur pejabat pos, last skali entah sampai ke idak. useless. so, memang aku malas perkara remeh gitu. yang ni kompom korang dah nampak secara zahir. boleh laaa amek dan tempek kat belog korang plak. hihihihi.




* SHR & MZB tu "Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin". bukan me and ehem-ehem. hihihi



p/s: walau caner pon, kad raya yang bersampul tu lagi feel laaa.
dan aku dah dapat kad raya!
nanti aku tunjuk.



5 comments:

Ash Give said...

Tp yg aku hantar sampai kannnn sampai kannn hehehe.. Slmat hari raya cimot :)

shima said...

yeayyy...dpt kad raya!
selamat hari raya aidilfitri cimot..
maaf zahir batin :)

tasekM said...

santeknya kad raya dia..


SHR & MZB beb..


.

evagurl (podshop) said...

nak kad raya ni jugak bleh?

XD

khairul said...

kemaafaan ku mohon.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/kemaafaan-ku-pohon-dari-kalian-semua.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...