Wednesday, August 22, 2012

meliahnya laye... SELAMAT ALI LAYE!

assalamualaikum dan salam sayang.


dah masuk raye ke-4 rupenya. perlukah gua story? perlu? tak perlu? perlu? tak perlu? takmo laaaa. malas laaaa. raya kali ni yang sedang-sedang saja. bersederhana itu kan amat dituntut. dan raya merupakan tiket sebagai kemenangan setelah sebulan berpuasa. ecehhhhhh.

nah gua tepek sekeping dua keping tiga keping sampai tujuh keping jugak akhirnya. hak hak hak hak.









kesimpulannya, raya sememangnya meriah. pernah ke tak meriah?
*except for certain reasons



p/s: so ape special raye this time?



8 comments:

-gedek! said...

gambar yang last tu 'Walk Like an Egyptian' atau 'Aksi Ular Tedung?'

Uncle Jonni said...

ye ler... bebudak mmg ah sonok... maklumler dpt duit raya.... huhuhuhu

Faaein Talip Roy said...

memang meriah sungguh bila tengok pic bebudak tu..

cimot.. selamat ari raya!!!..

sempat aje lagi kan nak wish.. hehehe.. ;P

eszyamin said...

amboi kemain esaited kanak2 tu yer..sonok tgk dorg epy..tingin nk epy2 cm tu lg..

evagurl (podshop) said...

dah agak dah mesti cimot lg excited dari bebudak tu kan? :P

khairul said...

seronoknya depa

LadyBird said...

aktifnya si kakak :) ceria..

syafiqakarim said...

kau simpan gambau dia weh.
bila dia da besar remaja,
kau tunjuk kat dia.
mesti malu.



hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...