Tuesday, August 23, 2011

SALAM PERANTAUAN YANG TAK BERAPA NAK JADI TU

nak rayaaaaa dah!
eh puasa pon tak habes lagi!
alaaaaa. nak feeling jap. apa salah nya. hehehe.


HAHAHAHAHAHAHA
memang tak bley blah kan aku ngan member aku nih.tapi aku ucap thanx a lot my dear kerana merealisasikan impian aku.even it is not reality, fantasy pon jadilah.ni semua gara2 aku terINGIN bangat mau feeling2 dok study oversea gitu.so, this is the result.


pastu, siap letak kat FB lagi.HAMEKKK KAU!!!memang kena kutuk tahap tak hengat ok!HAHAHAHA.padan muke ko!!sape suroh!!bajet lagi!!
terimalah kutukan demi kutukan..

panahan kata2 yang menusuk kalbu..hihihihi..


ni entry re-post sebenarnya.. original entry bley bace SINI.


p/s: feeling raya la katakan..

12 comments:

A.I said...

TAKDER MOOD NAK RAYA.

baju aku buruk! hahahaha.

kak siti said...

haha rindu kat aniem! :D

JIJI YU said...

perantauan mane engko ni

chiLleD...!! said...

kih3..mcm2 hal boleh jdik

H.J said...

aku makin dekat raya..makin dekat aku nak fly..haha

Iffah Afeefah said...

haha org obersea takmo raye sne

die lak berie slm perantauan

cimOt said...

@A.I
raye tetap raya..haha

cimOt said...

@kak siti
rindu kat anim je??cesss..menci kauu!!

cimOt said...

@JIJI YU
hahaha..perantauan la sangat aku tu..

cimOt said...

@chiLleD...!!
sesaje nak feeling gitu..hik3..

cimOt said...

@H.J
kasihan...xpe2..cik pah anta balik nanti..hihi

cimOt said...

@Iffah Afeefah
exchange la camtu..nak?haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...