Tuesday, November 16, 2010

NOH DAH TAK COMEY


dalam banyak2 band kat Malaysia nih, cop cop spesifik sikit la.dalam banyak2 band indie kat Malaysia nih aku paling suka HUJAN.akak2 cukup la pelik apa pasal la suka sangat dengan Hujan tu.penyanyi nyer dah la lembik macam tak makan.hahaha.Noh la tu.hahaha.kesian lu kena kutuk sama ngan akak2 gua.tapi bagi aku he's unique dengan cara dia sendiri.lagu dia pon best untuk dilayan and aku suka sangat layan bila tengah jiwa kacau.sangat sesuai okeyh.tapi bila masa aku jiwa kacau ea?mmmmm.just ignore it.btw, aku nak merepek pasal rambut Noh yang terkini tu da tak comel sebenarnya.arghhhhh.frust i tau tak.sesaper yang suka tu sori la ea.aku kurang berkenan sikit je.hihihihi.tak gugat tahap kesukaan pon.still pada paras maksimum.

bro,pe cer ni?kenapa jadi lagu ni?


suka rambut Noh yang ni.kiut sehhh.ko pakai ape ea Noh?chantek jer rambut ko.

yang ni pon i like especially ngan spek itam tu.

anyway, aku telah MENCARI KONKLUSI tak kisah la nak tukar macam mana pon Noh yang penting KAU HARUS ADA dan KU MAHU KAU TAHU yang aku ni bukanlah terlampau OBSESI tetapi AH MOI CHANTEK minat bangat sama EMPAYARMU.huhahahuhaha.

p/s: suka jugak band indie yang lain.
sapa sokong band indie bley join aku.

6 comments:

beLLa said...

aku suka bila dia nynyi rambut ye kedepan2 tuh. cm cute je. ngee~

NAJ HEBAT said...

ah. suka noh. wuu~~~


hensem je..

DuniakuAbstrak said...

rambut baru...pesen ape? (--")

*cimOt* said...

bella: aku ponsuke jugakkk..

naj hebat: ko belasah jela eaaa..

duniakuabstrak: pesen tu ha...

YOUsoF said...

Inspektor Ramos: Yezza. Kita boleh jadi geng! ;D

Aku pun suka tengok rambut Noh, rambut kacak buat gaya apa pun tetap nampak kacak! ;D

Anonymous said...

HUJAN-SANG ENEMY!!!!! \m/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...