Friday, November 5, 2010

FIRST TIME AKU MAIN LAYANG-LAYANG

salam sayang kepada sesiapa yang merindui diri ini.hahaha.perasan abes.aku speechless, tasteless and males@malas nak update coz recently i'm really buzy with my final exam.actually i've one last paper this sunday morning.oooooooooooyeahhhhh.tak sabar mahu holiday.sila jangan jeles kepada yang belom start cuti lagi.

ok.kali ni nak habaq mai AKU TAK PERNAH MAIN LAYANG-LAYANG.percaya tak percaya korang kena percaya jugak.ok semalam aku kuar meronggeng ngan my two other musketeers.saje-saje nak release tension before our last paper coming soon.we're not shopaholics like other women.we're not outing for shopping but enjoying and entertaining.hahaha.so, yesterday we're loitering around park and playing kite.really fun just like a fun fair.aku tersangat teruja tahap atmosfera lah because THIS IS MY FIRST TIME PLAYING A KITE!!!give me a big applause.dan paling tak sangka aku sangat berbakat main layang-layang ni.baru pertama kali main dah boleh naikkan layang-layang terbang tinggi-tinggi oooooo.fuhhhhhh.

a cheerful rainbow kite

muka aku selenga cam kalah judi.
aku tak sempat nak senyum coz pakai timer je.


ahaaaa.setting up the kite.

our chief captain and her assistant.

tu dia layang-layang gah megah di awanan biru.


i'm on the top of tower~~


happy together whenever wherever.



see tasik kat belakang tu sangat chantek ok.



last but not least, seriously i said this place is very nice, calm and full of beautiful sceneries.it is very suitable for those who love nature, love photo shooting and want something different.it is highly recommended.
ada sesape yang nak pegi ngan aku next time??tahu tak kat mane ni??sila roger aku nanti.heheh.


p/s: enjoy the joy~~

16 comments:

muhammad fitri izzat said...

nice one:)

Mohd Nor Quiyyum said...

x ajak ak pon:(

penaberkala said...

men layang2 katne tuh?
ooo, ni la org yang suka conteng2 tuh?
slam kenal, tq singgah kat chatbox

kiterkitikitu said...

ternampak sign SHELL kat belakang dgn ampangan tu mcm kat Selayang je? heheheheeeee.. hari2 dok lalu kat mrr2 dok tenong je. nampak mcm syiok tu :))

cimOt said...

fitri izzat:nice en...=)

quiyyum: kalo aq ajak mcm ko bley pegi..

cimOt said...

penaberkala: nak join jom la..hahaha..TERconteng la...

kiterkitikitu: yeahhhh..tekaan anda tepat skali..pasni bley la wat gathering situ men layang2..hihihi

Amni said...

tak pernah main layang2 dapat terbang tinggi.. haha... tak reti!!

*cimOt* said...

amni: ok jom tron selayang!!!konpom tinggi ooooo..

~dee~ said...

eleh... sebab dia penah ikut kita la dia tau tempat nih... hihihi! anyway... owg pun dah lama tak maen layang2!

*cimOt* said...

akak: hahahaha..kita harus sebarkan tempat2 yg besh cmni..ohooooo..jom la nanti pi maen layang2!!

tqaAwesome said...

cam kenal jek tempat ni.
taman metropolitan kepong kannnn?
tqa selalu g sane gak dulu.
bukan main layang2
tapi pegi study sorg2 kat menara tu.
memang beeeestt :p
damai aje.
hehe

*cimOt* said...

betolllllll..roger ar!!nanti bley main layang2..syes wa ckp besh wooo..

tqaAwesome said...

aiseeyyhh main layang layang wa xlepas la.
penah main dlu~
siap benang uh sangkot kat motor orang lagi.
maluuuuu :)
xmo main dah
haha.
kadang2 jogging gak kat situu

*cimOt* said...

ohoooo..akak i yg rjen jogging sinun..xpe2..maen ngan aq konpom xsangkut unyer..hihihi

Sophie Al-yahya said...

jeles T_T

*cimOt* said...

@Sophie Al-yahya
sila jgn jelessss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...