Monday, November 15, 2010

DAHULU PAUL SEKARANG JESSICA


dunia akhir zaman.boleh dikatakan ramai yang sudah hilang pedoman.yang original kafir tu,sah2 la tidak salah pada diorang.tapi yang Islam berlagak kafir ni pekejadahnya?nauzubillah minta saudara2 kita dijauhi dari fenomena yang memesongkan akidah ni.dunia transform bagai nih sudah wujud sejak dahulu kala lagi.tetapi pada masa kini ia nampak elegan kerana ia merupakan satu trend dan ada sebahagian masyarakat yang menganggap mereka juga perlukan kehidupan yang normal seperti orang lain.normal yang bagaimana dimaksudkan itu aku pon kurang pasti.apa yang menyebabkan aku tertarik tuk menulis kisah TRANSFORMATION ni after aku baca satu petikan dari surat khabar Kosmo hari ini.

ceritanya lebih kurang begini la.seorang ketua balai bomba, Paul di London telah menggemparkan kakitanagannya apabila muncul sebagai seorang wanita sekembalinya daripada bercuti selama 5 minggu.kemudian dia yang telah kembali dengan memakai mekap dan rambut palsu siap memberitahu, "Mulai hari ini sila panggil saya Jessica." lebih gempak lagi, para petugas akan dikenakan tindakan disiplin jika tidak merujuk ketua mereka dengan menggunakan 'she' atau 'miss'.menurut rakannya juga, Paul memang mahu menjalani pembedahan pertukaran jantina sepenuhnya.tetapi berdasarkan undang2 Britain, dia perlu menjalani kehidupan sebagai wanita selama 18 bulan sebelum transfer sepenuhnya.lebih mengejutkan lagi dia sudah pernah berkahwin dan mempunyai seorang anak.

golongan lelaki yang macam ni memang tidak boleh dibuat laki.memang ada satu kisah benar di mana seorang wanita telah berkahwin dengan lelaki type ni yang berakhir dengan janda berhias.lelaki tu tak ada feel ngan perempuan.wtf.ooooooooooooooooooooooo.sungguh aku tidak faham.

p/s: sangat byk lelaki species ni sekarang.
sila berhati-hati wahai wanita.
tidak dinafikan juga wanita pon ada.


2 comments:

biskut said...

nak bagi balance tuh...yg pompuan pon nak jadi lelaki.

*cimOt* said...

yeee!!tidak dinafikan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...