Thursday, May 23, 2013

In Love With You - Noh Salleh ft Aizat Amdan

assalamualaikum dan salam sayang.


Lain padang, lain burung. Lain orang, lain cenderung. Tak terkecuali dek minat gua yang satu ni. Gua memang dari dulu lagi minat band Hujan. Masa tu Hujan tak keluar radio apatah lagi tv. Masa tu zaman kegemilangan Myspace. Band-band indie macam Hujan, Meet Uncle Hussein, Bittersweet and so on mase tu popular melalui Myspace laaa. Gua laa salah seorang yang suka layan indie mase tu. Tapi after diorang ni dah discover by media, gua dah kurang follow. Password akaun myspace pon gua dah tak ingat. Silap gaya myspace dah buang akaun gua. Sampai laaa ni Lan Meet Uncle Hussein pon dah wujudkan band lain. Tu semua zaman muda-mudi gua dulu. Tapi tu laaa gua tak lepas jugak dek yang satu ni; Hujan. Baru-baru ni gua terdengar plak lagu baru single by Noh duet ngan Aizat. Nice! Kind of satu nafas baru. Jom layannnnnnnss.



Aaa..ku lebih tampan dari dia
Aaa..ku lebih segak dari dia
Kau inspirasi ku oh wanita
Ku akan pastikan kau bahagia


Dalam sepi senja ku sentiasa ada
Tahukah kau aku
In love with you


Aaa..pa pun -- yang ku berikan
Aaa..patah lagi intan berlian
Kecantikanmu membakar segala
Membara kita sampai ke syurga


Dalam sepi senja ku sentiasa ada
Tahukah kau aku
In love with you
I'm so in love with you
Ku amat mencintaimu
Uuu...


Dalam sepi senja ku sentiasa ada
Tahukah kau aku
In love with you
I'm so in love with you
Ku amat mencintaimu
Uuu...


Iii..'m so in love with you
Iii..'m so in love with you
Iii..'m so in love with you
Iii..'m so in love with you





p/s:  inilah akibat dah lama tak menulih.
sekali menulih sepuluh entry pon boleh ni.
daebak!





1 comment:

kiera'sakura said...

ade sorg member saya memang minat gila dgn hujan nie. dress up pun dh gaya ala-ala depa =.=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...