Monday, June 24, 2013

Gua dan internship


assalamualaikum dan salam sayang.
tiap-tiap hari merempit.

FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
Panjang gua mengeluh! Usah tanya kenapa. Sebab gua nampak banyak sawang dah kat belog comot gua ni. Bapak punye lama gua tak menulih merepek-repek sini. Entah! Rasanya dah malas nak menulih. Tapi semua gara-gara gua bizi yang teramat sangat.

Ape cerita ter-latest gua? See tajuk gua hape? Cuba scroll tengok balik. Okeh. Gua sekarang ni tengah menjalani fasa internship. Itu laaa cerita kenapa gua bizi.

This is the real cimot comot ye dak? hahaha
Dekat mana ye? Oh itu terpaksa gua rahsiakan demi keselamatan gua. Ecehhhhh. Giler perasan ade orang nak carik gua kan. Takde maknanya. puihhhhh. Tapi yang pasti gua happy dengan tempat intern gua! Sebab gua dikelilingi ngan lori besar-besar giler. Lori yang sangat macho! YE! Macho macam Optimus Prime! I loike! Feeling ala-ala super woman. Just imagine the small petite girl walk through the big lorries. Dramatic! Fantastic! Entah dapat imagine ke idak korang ni. HAHAHA. Ape je  yang boleh gua nak kabor pasal intern gua ni ye? hmmmmmm. Yang pastinya, gua tak perlu nak melaram. Sempoi je tiap-tiap hari pakai jeans and t-shirt with safety shoes. Kerja? Macam-macam laaa except fix the lorries because we are not the professional yet.

Me and lori transformers oren! Ni member Optimus Prime!


Sekian, laporan daripada gua untuk kalian yang merindui gua dalam tempoh kehilangan gua.
Eh, berapa banyak gua daaaa.
Dah dah jangan rindu gua lagi! Sian bakal laki gua nanti. Eh!

Until we meet again! Mmmmmmuahz.




p/s: tetibe gua rindu ngan pak tam lori!
gua rasa semua gara-gara lu gua bertambah suka lori.




3 comments:

faraherda.razalan said...

Amboi...sejak2 praktikal ni, blog pun disisihkan ya?

Aimaniman Ezaiza said...

alahai.. kiut je merempit, kiut lagi depan 'kereta' besarrrr tuh..

the malay male said...

selamat datang ke 'gua internship' ..... ehhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...