Thursday, November 8, 2012

button 'komeng' merajuk


assalamualaikum dansalam sayang.

tak boleh nak klik.

sepatutnya gini laaa.

tak tahu laaa apa nasib gua. laptop plak mereng. 44 kali ON, 44 kali jugak laaa dia mampos sendiri. adehhhh. gua investigate la dua tiga hari ni tanya member-member katanya overheat. nampak tak di situ yang pitih bakal dikeluarkan untuk me-repair laptop. 

tu cerita laptop gua. ni cerita belog gua pon nak merajuk plak kan. button 'komeng' tak berfungsi. tak boleh nak klik. mula-mula tu gua takde laaa prasan. tapi si usop dok gtaw kat shoutbox ghoyak dop boleh klik. gua pon tak tau laa apekah sebab musababnya. yang pasti, solution sementara waktu, kalau kalian nak komen, terpaksa laaa klik tajuk entry dulu pastu boleh laaa komen seperti biasa.



haishhhhhh. keciwa laaaa.



ADE SESAPE YANG TAU CANER NAK MENYELESAIKAN MASALAH BUTTON KOMENG GUA NI??? HELP! HELP! HELP!



p/s: malam ni exam.
gudlak kengkawan!




6 comments:

akak mu yg chomel said...

tu yg dok tertanya-tanya tu...ingatkan akak dah kena block...hu hu hu

Lutfi Azmi said...

test komeng . haha

aiEz said...

komeng2 belog cimot..hee..
lama aie tak singgah sini..wuu..-.-'

Evagurl Izma said...

beli baru je. cimot kan kaya. haha XD

Yousof said...

Ha'ah la klik tajuk baru dapat tinggal komen..

Tak dapat aku nak nolong..

Ash Give said...

Ok je ni no problemo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...