Friday, September 14, 2012

YES!


assalamualaikum dan salam sayang.



diam tak diam jugak aku setempoh ni. apa taknya? cuti 3 minggu jadi seminggu. oraing lain boleh raya sakan lagi, aku plak dah balik UIA melaporkan diri. pastu pergi ke sana sini. jalan sana sini. bukan jalan suka suki laaa tapi kena attend program. habis je meronggeng terus start semester baru tahun baru. tak sempat nak bersuka ria. walau papepon, alhamdulillah i just being a 3rd year student of Kuliyyah Engineering NOW! hihihihi. so, start laaaa serabut kepala hotak haku ngan assignment and segala macam AND more busy! fuhhhhhhh.

tak lupa jugak nak wish kepada adik-adik yang baru saja mendaftar;

WELCOME TO IIUM THE GARDEN OF KNOWLEDGE AND VIRTUE!

need help? boleh je. nanti ahkak cube tolong ye. (berlagak senior. hahaha)


p/s: oh class just begin.


5 comments:

Yousof said...

"Hmm YES! Hmm YES! Hmm YES! Hmm YES! Hmm YES! Hmm YES!"

Itu mungkin dialog mamat kat atas tu. ;D

Syukur, kau dah jadi senoir student tu tandanya kau dah cukup bertuah ok! All the best Cimot!

Aliff Haikal said...

selamat menjadi pelajar dan juga senior :)

Evagurl Izma said...

rindu uia!

rindu gile!

T.T

jeles ah ngn cimot.. nk blk uia jugakkkk

khairul said...

jgn buli junior tau

Ash Give said...

selamat menjalani hidup hidup yang super awesome.. rindu la zaman study huk huk huk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...