Saturday, September 15, 2012

berlalu lah sudah syawal...


assalamualaikum dan salam sayang.

berlalu lah sudah ramadhan, sebulan berpuasa.
tiba syawal kita rayakan, dengan rasa gembira.

AHHHHHHH sudah! tak boleh pakai lagu tu sebab syawal kian melabuhkan tirainya. makanya, aku pon baru lah nak terhegeh-hegeh buat entry berhari raya. cisssssss. saja nak feeling raya last-last minit ni. sorry laaaa kengkawan. bukan apa, awal raya ritu semua nak up entry raya meletop. nak bagitau raya baju kaler apa, baju satu hari 2 pasang, kuih raya tempah dari London. tapi ada aku kisah ke.? hahaha. memang aku pon busy di kala raya. takde masa nak merapu sangat nak kecoh how my raya is. raya pon biasa saja. 

JADAHNYA KO CIMOT NAK MEMBEBEL PANJANG MAK NENEK. ENOUGH! nah! ku persembahkan gambar seleksi raya tahun ni. jemput-jemput jamu mata sampai lebam. sebab aku malas nak bercerita. eh eh eh. takyah laaaa kalau tak suka or malas or watever. ni sesi aku syok sendiri je paham tak?


yang mana satu pilihan di hati?

i just not ready hokeyhhhhh!

abah mak terchenta sampai bila-bila.

L for Laye ye ebelione! hik hik hik

penat berhari raya.



MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

deena giler!

sesi testing kuih raya.


sesi gila ber-candid sebelom photoshooting. hihihi






specky's family!

terserlah kegembiraan di wajah mereka. ternyata raya itu hari bersuka ria. ewahhhhh


sebagai penutup, deena nak cakap "UWEKKKKKKK". hahahaha



semoga kita semua masih dipanjangkan umur dan dapat dipertemukan lagi di Hari Lebaran tahun hadapan.
insyaAllah.


p/s: entry bergambar memang begini..


6 comments:

Aliff Haikal said...

ambpoiiii sakannya mereka bergambar . hehe

Ash Give said...

amboi banyaknya gambar.. mengalahkan aku hahaha

nice pics suka tengok gambar gambar raya orng..santek la.. meriah berhari raya..

Faaein Talip Roy said...

rasanya.. kali ni.. ceq pun tak de nak cite2 pasal raya.. nape ntah.. huhuhu..

amboih.. meriah gak shooting raya dia.. =]

Iffah Afeefah said...

yeahh slmat tgl syawal

Yousof said...

Kurang berapa keping gambar je lagi nak cukup untuk melambangkan sebulan berhari raya.. ;P



Ok L for Laye ye ebelione! Kalau aku pulak L for gLee haha.

Test kuih raya tu memang nampak ikhlasnya. hihi

Peace ;P

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

terima kasih kerana menjengah..:)

gamba2 ni mcm iklan sofa pun ada..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...