Saturday, July 14, 2012

cuti-cuti Teluk Intan

 assalamualaikum dan salam sayang.

semua kepala senget. sesenget menara condong. hahaha.

haishhhhh. cerita lapuk. cerita sebelum cuti semester dulu. pas habis lasttt payyyperrr terus balik Perak dengan depa 3 orang member aku ni; Hamzah Ian, Li dan Hanim. tak pasal-pasal jadi tourist guide tak bertauliah aku kali ni. hahaha. depa tak pernah sampai Teluk Intan. so, bawakkan saja laaaa. 

kenapa semua gaya terkangkang?? errr lucu laaa plak.
pekena rojak Mastan Ghani
tak sempat nak jejalan sangat pon sebab Li kije malam tu. tapi sempat dapat naik Menara Condong and melantak doyan. before tu pon dah meronggeng Lumut, Teluk Batik and Manjung. semua gara-gara nak jumpa pengantin; Kila. hahaha. tapi siyes kitorang lambat sampai kenduri tu. sampai je, kerusi meja semua dah angkut naik atas lori. orang semua tengah kemas-kemas. pastu hamzah pon jumpa laaa ngan ayah Kila. tup tup depa pegi shooting gambar kat pangkor plak. adesssss. takkan nak blah plak kottt. dah dari jauh mai mesti laaa nak jumpa jugak. lastly, end up meronggeng laaa kitorang berempat. pekena cendol, borak-borak, lepak tepi laut. malam baru jumpa pengantin and dinner together. takpe pengantin belanja. hahahaha. tapi sedih gak sebab tak dapat feeling kenduri. 



masih tak terlambat rasanya nak wish kan. better late than never. hik hik hik. selamat selamat selamat Kila Krol !! lastly, dapat jugak jumpa kaka Kila. dari jauh aku dan hamzah ian mai turun Manjung nak jumpa ang. hahaha.




p/s: tak lama lagi hamzah laa plak bakal menyusul.
hihihihi.
go mejah! go!


4 comments:

khairul said...

sronok nya jejalan

ABU said...

ha hari tu nampak tweet Mejah dia pgi teluk intan.. balas tweet dia kat sana ada Menara condong.. oh dia pgi gak rupanya heeheheh..

aku tak sampai lagi doh...bla la agaknya nak sampai..

-gedek! said...

tangan mesti nak 'peace' punya....

haha!

Cikli said...

Tak dapat ke Pisa Italy, ke sini pun bersyukur dah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...