Friday, July 6, 2012

semester 3 year 2


assalamualaikum dan salam sayang.


tup tup pejam celik pejam celik my short semester just start almost two weeks already. tup tup pejam celik pejam celik lagi dah nak habis my second year. kejap je kan masa ni berlalu. rasa macam baru je lagi pas habes SPM. hahaha. short sem kali ni, memang takde masa sangat laaa nak berceloteh banyak-banyak. busy bebenor. siang pi kelas, malam pi kerja part time plak. usah cakap laaaaa. balik je kerja memang takde masa sangat nak bersenang-senang or lagha macam bagai. my daily routine memang full. completely full. penat sememangnya penat. but i'm happy because i'm not boring. i don't have time to think "what should i do?" which is much more killing me for the whole day. and usually end up with EAT, EAT and EAT. oh! really non productive at all.

actually banyak je nak cerita. sebab macam-macam happen. tapi takde masa nak ngadap laptop lama-lama. sorry laaa wahai member yang merindui diri ini. ecehhhhhh. perasan ada yang merindui. kah kah kah. eh mesti laaaa ada. ritu, ade laa sorang akak tu, tak jumpe aku sehari dah kate rindu. katanya" tak dapat jumpe, tengok blog pon jadi laaa. hahaha" how sweet meh. hihihi.

ok laaaaa. sok kije pagi. babai~~


p/s:miss you all too.
ececehhhh

7 comments:

-gedek! said...

uncle rindu, lah...!

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

argh! ghindu zaman setadi T_T

syafiqakarim said...

waaaa.haha klo buat jadual tak penah ikut.em em ;p

Suhami Ahmad said...

kesihatan kono jago gak Ecah

Aien Alien said...

elok la sibuk..takde masa nak sempat rasa boring. hehe

ABU said...

Ni mesti kes life best sgt smpai tak tahu nak story yg mana.. Bnyak sgt yg best best..hehe

blog-tips-kurus said...

love FRIDAY!! (>.<)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...