Tuesday, August 31, 2010

HAPPY BIRTHDAY BABY MERDEKA



Hari ini genaplah bumi Malaysia menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke-53tahun.
SALAM KEMERDEKAAN!!!
tapi tidak ketinggalan juge buat anak buah yg terCHENTA.hari ini dye pon menyambut ulang tahun hari lahirnya yang ke-2.
SELAMAT HARI LAHIR MY UDAK UTAK EVER!!!
hahaha.suda bosar anak sedare haku yg sorang niha.dolu 2tahun yg lalu, orang laen sibuk nk celebrate merdeka dan dye pon sibuk la nak kuar malam tu jugak en.tak sabo da nak share birthday ngan Malaysia.maka on dat nite, he became da 1st baby yg lahir mlm tuh kat hospital tersebut.thus, BABY MERDEKA!!!

ni pic my udak utak from da 1st day.


time nih kat hospital ag.


baru umor sepoloh hari.


time nih abah dye panggil dragon ball.bulat sangat.haha.




inila eset si udak utak.adew lesung batu kat pipi yg dalam gitu.hahaha.nak lawan piring ceper maateh lew tuh.hihihi.


nakal sungguh budak terchiks nih.


ini la dye...
IAN DANI HARAHAP


p/s: nanti raye kite celebrate sokeyh.
xsabo mao blk ghayer beramai2.

6 comments:

elmo blurb said...

kenapa die tembam sangat?? grr.. nak cubit je rasa..

*cimOt* said...

jgn cubit!!!gigit jer tros~~~lalala

suda TERtembam..hik hik hik

Almy said...

laaa, dah besar ke?

*cimOt* said...

iye mmg da besow..2thun da pon..tp kuat nenen ag dak cik nih..

~dee~ said...

pix no. 3: sedap je dia titon atas lap MamaYa kan? ;)

*cimOt* said...

ur lap empux sangat seh..nyum2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...